Πρώτη συνάντηση – Εκλογές 2018 – Σχηματισμός νέου Δ.Σ – Επικοινωνία.

Κάθε νέα χρονιά μας δίνει νέα όνειρα και στόχους, είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά μας για να τους υποστηρίξουμε, να διευκολύνουμε το έργο τους, να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να δουν το μέλλον τους με καθαρό βλέμμα, όνειρα, εργατικότητα ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση.

Στην πρώτη μας συνάντηση μετά την επανασύνθεση του ΔΣ συζητήσαμε θέματα που αφορούν:
– την υποστήριξη του σχολικού έργου,
– τη δημιουργία επικοινωνιακής πλατφόρμας
– τον σχεδιασμό & λειτουργία σεμιναριακών κύκλων για γονείς & παιδιά
– τη θέσπιση παιδαγωγικών διαγωνισμών & αριστείων για τους μαθητές,
– τη θέσπιση κύκλων καριέρας για μαθητές και ομίλων υποστήριξης από τους γονείς.
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα σας ενημερώνουμε για κάθε θέμα ξεχωριστά και θα ζητούμε την ουσιαστική συμμετοχή σας. Γεγονός που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία κάθε προσπάθειάς μας.

Πρόθεσή μας είναι να συνεδριάζουμε και να επικοινωνούμε κάθε μήνα.
Επιπλέον, δημιουργήσαμε φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο τέλος του email όπου μπορείτε να αποστείλετε κάθε θέμα που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας, ιδέες και προτάσεις για τη νέα χρονιά.

H αγάπη, η εθελοντική συμμετοχή και οι συνδρομές των γονέων μελών του Συλλόγου μας που είναι η κύρια πηγή εσόδων του, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων της σχολικής κοινότητας και την υποβοήθηση των δράσεων του σχολείου των παιδιών μας και των πιο αδύνατων μεταξύ μας.
Το ποσό είναι 10€ ανά μαθητή-τρια και μπορείτε να το καταβάλλετε για το έτος 2018-19 στην Κα. Τάνια Κοσκόρου (Ταμία του Συλλόγου) ή την Κα Μάγια Φραντζεσκάκη (Αναπλ. Ταμία) κάθε Πέμπτη 10:30 – 11:30 στο γραφείο των καθηγητών του σχολείου μας.Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας:


Πρόεδρος: Αλέξης Γεωργαντίδης – alexngeo@gmail.com
Γραμματέας: Αθηνά Ρόρη
Ταμίας: Τάνια Κοσκόρου – koskorou@gmail.com
Αναπλ. Γραμ.: Βάσια Κουταβά – vkoutava@gmail.com
Αναπλ. Ταμίας: Μάγια Φραντζεσκάκη
Μέλος: Ελένη Σταμάτη

Εκπρόσωποι του συλλόγου στην Ένωση Γονέων:
Βασσάλου Εύη
Παπανικολάου ΛορεντάναΣας υπενθυμίζουμε ότι για όσα θέματα θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τρέχοντα η προγραμματισμού μπορείτε να μας γράψετε στο email του Συλλόγου:
1. syllogos.1gymamar@gmail.com ή
2. protomaroussi@gmail.com ή
3. να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας στο δικτυακό μας τόπο στο https://protomaroussi.com/contact

Η επικοινωνία με αυτή τη μορφή διευκολύνει την πιο γρήγορη ενημέρωση και σύνδεση όλων μας και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε κάθε επικοινωνία μεταξύ μας και με το σχολείο.

Καλή χρονιά με υγεία δημιουργία φώτιση και κάθε καλό για όλους μας