“Πρώτα από όλα να καλωσορίσουμε τους γονείς της Α’ Τάξης και όσους γονείς πρώτη φορά βρίσκονται στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου και να ευχηθούμε σε όλους τους γονείς και τα παιδιά μια χρονιά θετική δημιουργική χωρίς προβλήματα με πρόοδο και στόχους”. ¨Οσα συζητήσαμε συνοπτικά…

1. Ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου για το 2018-2019.

2. Οικονομική ενημέρωση για το 2018-2019. Η αξία της συνδρομής στο Σύλλογο και η χρήση της κατά τη διάρκεια της χρονιάς, υποστήριξη μαθητικών πρωτοβουλιών και αναγκών, βραβεύσεις μαθητών, προσκλήσεις ομιλιτών και υποστηριξη εκδηλώσεων, αλληλοβοήθεια σε μαθητές στο πλαίσιο της σχολικής κοινότητας.

3. Προγραμματισμός Δράσεων 2019-2020:
– Διοργάνωση Σεμιναρίων
– Επιμορφωτικοί Κύκλοι
– Διαγωνιστικοί Κύκλοι κ αριστεία
– Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

4. Πρόσκληση προς όλους τους γονείς για συμμετοχή στις κοινές μας δραστηριότητες. ΄
– Ειδικότερα για τη δυνατότητα προσφοράς εκπαιδευτικών – ενημερωτικών ομιλιών προγραμμάτων από πλευράς γονέων: Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email εάν έχετε κάποια τέτοια πρόταση.
– Για τη συμμετοχή γονέων μας στη σχεδιαζόμενη ημέρα καρριέρας με παρουσίαση-ομιλία τους με θέμα την επαγγελματική-ακαδημαική πορεία σε διαφορετικούς τομείς. Προτάσεις στο email μας.
Στο τρίτο μέρος της συνάντησής μας η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αντιμετωπίζουν γονείς και παιδιά τις πρώτες ημέρες του σχολικού έτους και αναζητήθηκαν από κοινού λύσεις.

Να σας ενημερώσουμε επιπλέον ότι άμεσα θα σταλεί ηλεκτρονική πρόσκληση για τις δύο συναντήσεις – επιμορφωτικά σεμινάρια το πρώτο για θέματα εφηβικής ψυχολογίας και το δεύτερο για ασφάλεια και αποδοτικότητα στο διαδίκτυο που θα γίνουν στα πλαίσια των επιμορφωτικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου για όλους τους γονείς μας.

Για την οργάνωση και τακτική επικοινωνία μας θα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσα:
– Ενημερωθείτε μέσω του δικτυακού μας τόπου www.protomaroussi.com. Κάντε εγγραφή “Ακολουθώντας το blog” ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε νέο.
– Το τακτικό μας ενημερωτικό δελτίο – newsletter (αρχείο θα βρείτε στην κατηγορία “Επικοινωνία > Ενημερώσεις” του δικτυακού μας τόπου.
– Μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης επικοινωνίας protomaroussi@gmail.com. Για όποιο θέμα θεωρείτε ότι πρέπει να ενημερωθούμε καλό θα ήταν αυτό να γίνεται γραπτά μέσω email.

Καλή δημιουργική χρονιά

 

Με εκτίμηση,
Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων
1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s