Οι ημέρες έφθασαν. Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου τα παιδιά μας θα έχουν τη χαρά…
να συμμετάσχουν στο Bazaar των Χριστουγένων 2018 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου θα περιμένουμε όλους τους γονείς από της 10 το πρωί έως της 3 το μεσημέρι να γιορτάσουμε μαζί και να χαρούμε τις δημιουργίες των παιδιών μας.

Τελική προθεσμία: Όσα παιδιά ή γονείς επιθυμούν να προσφέρουν ακόμα Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, αντικείμενα βιβλία ή Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές μπορούν ακόμα να τα φέρουν στο σχολείο μέχρι την Πέμπτη και την Παρασκευή το πρωί 14 Δεκεμβρίου.

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες, προσφορές σε αντικείμενα & προϊόντα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

“Make a Wish”: Παράλληλα με το φετινό bazaar Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου συμμετέχει στην φιλανθρωπική δράση του αντίστοιχου Συλλόγου του 1ου Δημ Αμαρουσίου με σκοπό να συγκεντρώσει από τους μαθητές το ποσό των 2€ ο κάθε ένας για το πρόγραμμα Υιοθεσίας Ευχής του Οργανισμού “Make a wish” που στόχο έχει την πραγματοποίηση ευχών σε άρρωστα παιδιά. Είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται την Αγάπη μας και Αλληλεγγύη μας προς τον συνάνθρωπό μας. (Η συγκέντρωση των προσφορών των παιδιών θα γίνεται εθελοντικά και ονομαστικά κατά τη διάρκεια του bazaar το Σάββατο 14 Δεκμβρίου – αναφερθείτε στο Σύλλογο για αυτό). Το “Make a wish” θα μας ανταμείψει με το μπλε αστεράκι. Προσδοκούμε στη συμμετοχή όλων

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων
1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου.